INFO ved Tilmelding

Dette er vigtigt at vide omkring din deltagelse på et hold hos os.

Læs det igennem når du tilmelder dig, så du er med på hvordan det hele foregår:TILMELDING

Udfyld rubrikkerne på Tilmeldingssiden og indsend.

Vi besvarer din tilmelding så hurtigt vi kan, men der kan godt gå et par dage i travle perioder


Samtidig med indsending af skemaet, indbetaler du kr. 100,- (tilmeldingsgebyr) påTeaterskolen Amagers mobilepay: 362129 eller på bankkonto: 8401 - 0004227700.

Husk: deltagerens navn på indbetalingen.


De 100 kr er et tilmeldingsgebyr.
Det dækker bl.a.: vores administrationstid, kommunikationstid, lærer-puslespil, ventelistejonglering osv.)
De 100 kr. er derfor ikke inkluderet i den faste pris for selve undervisningsforløbet.

Når du har tilmeldt dig, svarer vi på mail om du er direkte optaget eller sat på listen til næste sæsons opstart.
Du kommer ind på listen efter din tilmeldingsdato, og bevarer din 'anciennitet' hele vejen igennem.

Der er mellem 8 og 18 kursister pr. hold.
Hvis et hold ikke er helt fyldt, er det muligt at ’hoppe ind’ i starten af en sæson, dog kun max 4 uger inde i forløbet.

Du skal ikke betale for det fulde forløb før du har fået besked om det af os. Vi pusler hold sammen hvert halve år, og du får besked på mail når der er plads til dig og det er tid til betaling.

PRISER og BETALING

Prisen for en sæson (5 måneders undervisning) incl. afsluttende visning/forestilling er fast:

  • kr. 2.950,- for Børne-/Junior- og Ungdomshold (2 timer ugentligt)
  • kr. 3.300,- for Voksenhold (2,25 timer ugentligt)
  • kr. 3.500,- for Comedyhold (2,50 timer ugentligt)

Dette dækker: udgifter til undervisernes løn, drift, husleje, forsikring, administration, forestilling, festivaludgifter, samt evt. rekvisitter, kostumer, teknik m.m.

Ved senere opstart reduceres prisen naturligvis tilsvarende - det aftaler vi over mail hvis du starter midt i et forløb.

Alle indbetalinger skal ske på bankkonto: reg.: 8401 konto: 4227700 – eller Mobilepay: 362129.

Husk DELTAGERENS navn på indbetalingen (hvis f.eks. en anden end deltageren indbetaler pengene, kan vi godt komme ud i et detektivarbejde hvis vedkommende har indbetalt i eget navn..)

Der skal først betales for det fulde forløb når I får besked om det. Så betal venligstikkeved tilmelding - vent på en bekræftigelse og info fra os!

OBS: Når undervisningen er startet, refunderes deltagerbetalingen ikke. Hvis holdet aflyses af os, betaler vi naturligvis pengene tilbage. Men hvis kursisten selv stopper i utide f.eks. pga. flytning, arbejde eller andre interesser, refunderes betalingen ikke.

ØVEDAGE, VISNINGER og FORESTILLINGER

Holdene øver fast hver uge, på den dag og i det tidsrum der er beskrevet for hvert enkelt hold.
Børne-, junior- og ungdomshold har 2 timer om ugen.
Voksenhold-skuespilhold har 2 timer og 15 minutter om ugen.
Comedyhold har 2,5 timer om ugen.


Underviseren er der senest 15 minutter inden undervisningen starter, så derfra kan man komme ind på teatret.


Undervisningen starter og slutter til tiden. Vi holder alle tider så præcist som muligt, da det er et travlt hus med mange aktiviteter både før og efter undervisningsholdene.


Hvis man en dag kommer for sent eller er nødt til at melde afbud f.eks. pga sygdom, skrives det til læreren i holdets interne facebookgruppe (som man bliver tilmeldt ved holdets opstart).


Alle skuespilhold laver:

ARBEJDSVISNING i uge 6 (februar) som 'afslutning' på efterårssæsonen. (der må forventes lidt hjemmearbejde op til visningen, f.eks. tekstindlæring)


TEATERFORESTILLING til TeaterskoleFestivalen i midt/slutningen af juni som afslutning på hele året.(der må forventes lidt hjemmearbejde op til forestillingen, f.eks. tekstindlæring)


Comedyholdene laver ikke 'forestilling', men afslutter forløbet med deres egen OPEN MIC på Teater Play.

PRØVETIMER

Vi tilbyder desværre ikke prøvetimer i løbet af året.


BEGRUNDELSER: 

Vi har 10 hold hver uge med i alt over 120 kursister, og det forstyrrer alt for meget i den ugentlige undervisning hvis der hver gang kommer nye ansigter ind som både underviseren og kursisterne skal forholde sig til. Og det bryder det fortrolige teaterrum man arbejder i, hvis der altid 'lige sidder nogle og kigger'.


Ved ny sæsonstart i september og februar er alle som regel nye. Og heller ikke dér giver det mening, hvis alle kun er 'på prøve'. Så man dedikerer sig til forløbet på 5 måneder, og derefter kan man melde fra hvis det alligevel ikke var noget. Vi er sjældent ude for at folk ikke vil være her når først de er startet, og det giver en anden dynamik når alle på holdet har meldt sig ind, og ikke bare lige snuser. 


Så hvis du har brug for at møde os og se teatret inden du starter, så kom til en visning eller en forestillling. Det giver et godt indtryk, og du kan altid stille spørgsmål osv i den forbindelse.

Du er også velkommen til at stille spørgsmål til ledelsen på mail, eller ringe i dagtimerne.

- OG OG - hvis den er helt gal og dit barn eller du selv efter allerførste gang tænker 'her sætter jeg aldrig mine ben igen', så kontakt os, så finder vi ud af det.. ;-) 

SÆSONER og BINDINGSPERIODE

ALLE SKUESPILHOLD ER HELÅRSHOLD,
men er opdelt i to sæsoner á 5 måneder hver.

Derfor betaler og binder man sig kun for et halvt år ad gangen.


SÆSONER:

EFTERÅRSSÆSON:
September 2024 (uge 36) til februar 2025 (uge 6)

FORÅRSSÆSON:
Februar 2025 (uge 8) til juni 2025 (uge 25).


FORTRINSRET fra efterår til forår: Når efterårs-sæsonen er ved at være slut, skriver vi ud til alle de nuværende kursister på skuespilholdene, for at høre om de vil fortsætte ind i næste sæson. Nuværende kursister har fortrinsret til pladserne, og der optages kun nye fra ventelisten hvis der er plads på holdene. Det plejer dog altid at passe meget godt, så vi får plads til alle, ihvertfald ved nyt år i august/september.

COMEDYHOLD ER HALVÅRSHOLD, og afsluttes altid efter 5- måneders forløb.
De følger dog samme sæsoner som skuespilholdene, men det er helt nye kursister der starter hver gang. Hvis der er stor efterspørgsel på et 'fortsætterhold' kan det måske planlægges ind.

BINDING:
Alle betaler for en sæson (5 måneder) forud. Uden undtagelser. Når alle dedikerer sig til et halvårsforløb ad gangen, kan alle hvile trygt i at ingen 'går ud' undervejs. Det giver en ro på holdene og bedre arbejdsforhold for alle.

KOMMUNIKATION

Al kommunikation omkring ind- og udmeldelse og økonomiforegår med ledelsen på mail: teaterskolenamager@teaterplay.dk .(og ikke til læreren).


Når man er optaget på et hold, foregår al kommunikation omkring daglige ting:forsent-meldinger, spørgsmål om rekvisitter, tekster, hvad-skete-der-sidst osv. foregår med læreren i holdets interne facebookgruppe. Der sendes link til kursisterne når holdet starter.


Man er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål, helst på mailen, eller på tlf i dagtimerne (vi har ikke kontortid om aftenen da der kører shows og forestillinger der).

LEDELSEN: Mille Berg og Christina Sørensen
mail: teaterskolenamager@teaterplay.dk
Tlf i dagtimerne: 21 84 57 73

DU BLIVER EN DEL AF ET LEVENDE TEATERHUS

Teaterskolen Amager er ikke bare et kursussted i kedelige mødelokaler eller i en gymnastiksal på en kommuneskole.
Al undervisning foregår på det professionelle Teater Play, og der er et meget levende teaterhus man bliver en del af.


Teatret kører med professionelle comedyshows, revyer og forestillinger næsten hver eneste aften året rundt, og ofte på begge scener.


Din undervisning foregår i eftermiddagstimerne inden aftenshowsene. Undervisningen foregår på enten Scene 1, Scene 2 eller i Øvelokalet. Dvs. de samme lokaler som bruges ifm aftenshows.
Så når dit hold er færdigt, gør teatrets personale lynhurtigt klar til aftenens publikum og optrædende.


Alle kursister over 15 år har gratis adgang til alle Teater Plays store shows og forestilinger!
Det gælder efter princippet: 'du kan få plads hvis der ikke er udsolgt', for det betalende publikum har naturligvis fortrinsret til pladserne.
Som regel får vi altid plads til et par kursister, også til de udsolgte aftener, så måden er enten at blive hængende til showstart og snakke med aftenens afvikler om der er plads, eller forhåndshøre på dagen på mail: kontakt@teaterplay.dk om I kan komme ind samme aften.

Der kan ikke reserveres kursistbilletter flere dage i forvejen.
Hvis man vil være helt sikker på en plads til de store navne, kan man købe helt alm billet som alle andre.


Alle kursister, uanset alder, får 'kursistpris' på køb i baren.

unsplash