18+

COMEDYHOLD


Comedyholdet er et 5-måneders forløb med standup-, comedy, og improundervisning. Holdet er for voksne fra 18 år og op. (dispensation til 17-årige kan gives).

De fleste hold er en god blanding af folk i alle aldre, med forskellig erfaring, og forskellige ambitioner.


Man tilmelder sig til et modul (5 måneder), og forløbet afsluttes med at alle på holdet optræder på holdets egen Open Mic på Teater Play. Der er altid helt fyldt til disse shows, og det er en god afslutning på forløbet.


Udover din egen undervisning, har du gratis adgang til alle shows og forestillinger på Teater Play i perioden, så du har rig mulighed for at opleve dine kommende kollegaer på scenen.


Comedyhold 1: BEGYNDER

Her får du professionel undervisning af den garvede instruktør: teaterleder Christina Sørensen, og den garvede komiker: Jakob Svendsen, samt flere gæstelærere i form af andre udøvende komikere.

Du lærer forskellige måder at skrive jokes på, og udvikler dit eget standup-materiale. Der bliver også arbejdet med andre comedy-elementer som f.eks: improvisation og  improcomedy, og du bliver klogere på dit individuelle sceniske udtryk.


Det er ikke et krav fra vores side at du ønsker en kommende komiker-kariere.

De redskaber du får i forløbet kan bruges til mange andre ting end ren standup. Hvad enten du er underviser, foredragsholder eller noget helt ottende, så er der også plads til dig.

Du skal dog være klar på at indgå på standuppens præmisser, og forløbet udmunder i et 5-minutters individuelt standup-set.Comedyhold 2: UDVIDET
Udvidet comedyhold er for dig der allerede har optrådt med minimum 5 minutter stand-up, og har lyst og brug for at videreudvikle og udfordre dig i både materiale, stil og form.
På dette hold vil der være fokus på at producere materiale i mange former, så du løbende kan arbejde videre med de nyskrevne ting med på open mics, sammen med komiker-kollegaer eller alene.


Vi kommer ind på forskellige forløb såsom standup-skrivning og skriveøvelser, revy- og satire-skrivning, alternativ comedy, freestylerap, improvisation mm.

Det hele udmunder i en visning, hvor flere af de ovenstående former kommer i spil selvfølgelig blandet med standup!

LEKTIONER PR HALVÅRLIGE FORLØB: 45 timer

PRIS FOR ET FORLØB: kr. 3.500,-

Deltagelsen betales inden opstart. Når du har har tilmeldt dig, skriver vi sammen på mail, og når holdet skal til at starte, kommer der betalingsinfo og link til holdets interne gruppe.


FORÅR 2024:


COMEDYHOLD 1 - BEGYNDER

Periode: 23. januar - 28. maj 2024

Øvedag: Tirsdage

Tid: kl. 17.00-19.30 
Afsluttende optræden: d. 28. maj 2024

COMEDYHOLD 2 - UDVIDET

Periode: 21. februar - 19. juni 2024

Øvedag: Onsdage

Tid: kl. 17.00-19.30
Afsluttende optræden d. 19. juni 2024


KOMMENDE HOLD - EFTERÅR 2024.

Næste opstart er til aug/sep. 

Tilmeld dig så snart du ved, at du vil med. Der bliver altid fyldt inden opstart, så naps en plads mens du kan. 

UNDERVISERE: